Desinfectie

Kenso BV, specialist in desinfectie

Kenso BV is specialist in unieke desinfectie- en reinigingsdienst. Bijvoorbeeld wanneer uw locatie dient te worden vrij gemaakt van bacteriën en virussen zoals corona. De desinfectieservice van Kenso BV is legitiem, veilig voor de gezondheid, discreet en milieuvriendelijk. Na desinfectie kunt u gerust weer deze ruimte weer veilig in gebruik nemen.

Kenso BV desinfecteert locaties als: horecabedrijven, kantoren, voedingsmiddelenproducenten, scholen, winkels, sportlocaties, bioscopen en theaters. Op locatie voeren wij deze werkzaamheden uit. Uw medewerkers en klanten worden beschermd tegen bacteriële- en virale infecties. Wij zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Desinfectie voor alle locaties

Onze bestrijdingsmethode zorgt er niet alleen voor dat de bacteriën worden bestreden en gedood, maar houdt ook virussen tegen. Uw pand, kantoor, keuken of schoollokaal wordt grondig vrij gemaakt van bacteriën en virussen. Een gezonde en hygiënische werk- en leefomgeving van uw medewerkers, klanten of leerlingen van uw school is het resultaat! Desinfectie kan overal worden toegepast. Of het nu gaat om een basisschool, vergaderruimte of een hotel, schadelijke bacteriën en virussen komen overal voor. Voedselveiligheid is in de verschillende branches van groot belang . Denkt u aan een kantine, café, restaurant en magazijn waar opslag is van eetbare producten: desinfectie kan hier een groot verschil van leven of dood maken.

Onze ervaren vakmensen gaan professioneel en grondig te werk. Op deze wijze wordt het risico op infectie vrijwel geminimaliseerd. Dit proces omvat het reinigen van aanraakpunten, zoals deurgrepen en keukenoppervlakken. Verneveling zorgt ervoor alle gebieden en oppervlakten worden gedesinfecteerd, zodat u verzekerd kunt zijn van een bacterie- en virusvrije omgeving.