Desinfectie

Desinfectie door de specialist

Kenso biedt een uitgebreide en unieke desinfectie- en reinigingsdienst. Desinfectie kan ingezet worden om uw locatie te ontsmetten en te reinigen van bacteriën en virussen zoals corona. Onze desinfectieservice is uitermate geschikt om potentieel schadelijke en gevaarlijke bacteriën en virussen op een veilige, discrete en wettelijk conforme wijze te bestrijden, waarna de ruimte weer veilig in gebruik genomen kan worden.

Kenso verzorgt de desinfectie van onder andere;

horecabedrijven, kantoren, voedingsmiddelenproducenten, scholen, winkels, sportlocaties, bioscopen en theaters. Wij komen bij u op locatie om de desinfectie uit te voeren. Hiermee beschermt u uw medewerkers en klanten tegen bacteriële- en virale infecties en zorgt u voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Desinfectie voor alle locaties

Ons desinfectiemiddel zorgt er niet alleen voor dat de bacteriën worden gedood maar kan ook ingezet worden tegen virussen. Onze gespecialiseerde desinfectieservice desinfecteert uw pand, magazijn, kantoor, keuken of schoollokaal waardoor de ruimtes vrij zijn van bacteriën en virussen. Hierdoor draagt u bij aan een gezonde en hygiënische werk- en leefomgeving van uw medewerkers, klanten of leerlingen van uw school. Desinfectie is voor alle ruimtes van toepassing. Of het nu gaat om een basisschool, vergaderruimte of een hotel, overal kunnen schadelijke bacteriën en virussen voorkomen. Ook voor de voedselveiligheid in een kantine, café, restaurant en magazijn waar opslag is van eetbare producten is desinfectie van belang.

Onze ervaren technici passen volledige persoonlijke beschermingsmiddelen toe en desinfecteren vervolgens uw bedrijf, kantoor of locatie zorgvuldig met een hoogwaardig oppervlakdesinfectiemiddel om het risico op infectie te helpen minimaliseren. Dit omvat het reinigen van veelvoorkomende aanraakpunten, zoals deurgrepen en keukenoppervlakken. Door de verneveling zorgen we ervoor dat alle gebieden en oppervlakten worden gedesinfecteerd.